Šiame itališkų patiekalų rikinyje rasite 500 burnoje tirpstančių valgių receptų, kurie tinka ir kasdienai, ir ypatingoms progoms. Jame rasite viską, ko tik gali prireikti: nuo papraščiausios daržovių sriubos iki prabangaus daugiaryžio su jūrų gėrybėmis ar maistingo deserto.Čia rašoma apie pasiruošimą gaminti, reikiamas priemones, įrankius, sudedamąsias dalis, taip pat patiekiami patarimai, kaip išspręsti iškilusias problemas.Knygoje patiekiami mėsos, žuvies, daržovių patiekalų receptai, pvz., vištienos kepsnių, įdarytų keptų pomidorų, moluskų ir cikorijų salotų.Rasite tradicinius makaronų, daugiaryžių ir sriubų receptus, atspindinčius atskirų Italijos regionų kulinarinį savitumą.
Prekinis ženklas: Naujoji Rosma