Šokoladiniai saldumynai, tinkantys bet kokia proga – puošnūs šventiniai tortai, pyragų gabalėliai priešpiečiams, puikūs pyragaičiai ir prabangūs desertai.Tai šokoladinių saldumynų vadovas, kuriame pateikta 500 puikių šokoladinių skanumynų receptų. Visi receptai aiškūs, pagal juos lengva gaminti. Šioje knygoje rasite patarimų, kaip gaminti, pastabų dėl virtuvės reikmenų ir patiekalo sudedamųjų dalių, taip pat įkvepiančių patarimų puošybai. Ši knyga taps jūsų vienintele ir nepamainoma knyga apie šokoladą.Įvade pateikiami pagrindiniai dalykai: gaminimo būdai, reikmenys, sudedamosios dalys ir puošybos idėjos.Didelė įvairovė šokoladinių receptų – nuo klasikinių karštų apkepų iki kreminių ledų ir ypatingo karšto šokolado – tai tikrai puikus vadovas visiems šokolado mėgėjams.
Prekinis ženklas: Naujoji Rosma