Šiame rinkinyje pateikta 500 gardžių, nesudėtingų ir lengvai pagaminamų sriubų receptų. Kiekviename puslapyje rasite idėjų ir naudingų patarimų kiekvienos rūšies skaidriai, tirštai, trintai sriubai ir sultiniui pagaminti. Jei ruošiate įprastus savaitgalio pietus, įmantrų pirmąjį patiekalą, žiemą šildantį, o vasarą atvėsinantį maistą, – čia rasite visoms progoms tinkamus receptus.Įžanginėje dalyje aptariami pagrindiniai dalykai: maisto gaminimo įrankiai, sudėtinės jų dalys, jų derinimo ir maisto gamybos metodai.Šiame gausiai iliustruotame leidinyje rasite ir šiuolaikiškas klasikinių receptų, tokių, kaip vietnamietiškos jautienos sriubos ir itališkos daržovienės, interpretacijos.Jūsų pasirinkimui – vėsių ir gaivių, tirštų ir švelnių, sveikų ir maistingų, įmantrių ir vos per 20 minučių pagaminamų sriubų receptai.
Prekinis ženklas: Naujoji Rosma