Pirmoji knygos dalis skirta ypatingoms gurmaniškiems pasimatymams. Pažinti, sužadinti, skanauti, pajusti… Visa tai atrasite keliaudami su Edita į seniausius Europos vyno, viskio, šampano, kitų gėrimų namus, atskleisite šimtametes rūsių, gaminimo, pardavimo paslaptis. Pažadinę skonių ir kvapų jusles, išmoksite vertinti ne tik gėrimus, bet ir gurmaniškuosius ikrus, sūrį, šokoladą.Antrojoje dalyje, gamindami kartu su Artūru lengvai, žingsnis po žingsnio, paruošite įmantriausius, sudėtingiausius gurmaniškus, Europos meniu topuose karaliaujančius patiekalus. Taip pat sužinosite paslapčių, kurias stengiasi nuslėpti geriausi Europos virtuvių šefai, ir neabejotinai mėgausitės užstalės skonių, kvapų ir pojūčių atradimais.
Prekinis ženklas: HDLife