Šioje knygoje skaitytojas susipažins su 77 patiekalais, kurie prie stalo jam gali kelti rūpesčių. Ir tai ne tik omarai ar vynuoginės sraigės, kuriuos valgant tenka pasinaudoti ne vien mūsų tradiciniais valgomaisiais įrankiais, bet neįprastomis žnyplėmis. Sunkumų gali kilti net užsakius pačius kasdieniškiausius patiekalus. Ar žinote, kad bulvių visiškai nereikia pjaustyti peiliu, susmulkintos šakute jos atrodys patrauklesnės ir biresnės. O pica pjaustoma kaip pyragas ir valgoma rankomis, pradedant nuo smailo galo ir pirštais prilaikant storąjį galą.  Ar žinojote, kad jūrų gaidys – ne paukštis, kad varlių šlaunelės valgomos ne peiliu ir šakute, o rankomis. Taigi šioje knygoje jūs rasite tai, apie ką anksčiau vargu ar susimąstydavote. Taip pat knygos pabaigoje rasite puikų kulinarijos ir restorano terminų žodynėlį.
Prekinis ženklas: Presvika