Kepti kepsninėse mėgsta kiekvienas – ir visiškai aišku kodėl. Šiuolaikinė lauko virtuvė žinoma visame pasaulyje, įmantri ir visų pirma nepakartojamai aromatinga. Receptų įvairovė labai plati, neapsiriboja klasikiniais įprastais mėsos pjausniais ar dešrelėmis. Šioje knygoje tikrai rasite ką nors savo skoniui, nes čia gausu gardžių mėsos, paukštienos, žuvies ir daržovių receptų bei svarbių patarimų, kokios įrangos reikia ir kaip ja naudotis.Išmėginkite ką nors iš šios virtuvės – naujoviškus mėsainių su sezamais ir saldžiąja paprika, Šiaurės Amerikos jūros gėrybių ir mėsos kepsnio receptus, dar neragautą picą ar laiko išbandytus šonkauliukų, didkepsnio ar ėrienos receptus.Kiekviename skyriuje rasite profesionalių patarimų, kaip tobulai iškepti kepsnius, paukštieną, daržoves ir žuvį.Išsamus aprašymas ir kiekvieno žingsnio nuotraukos prie receptų garantuos sėkmę, o spalvotos fotografijos sužadins norą išmėginti.
Prekinis ženklas: Aktėja