Vidurvasaris – tai laikas, kai rūpestingi šeimininkai pasiraitoja rankoves, išsirikiuoja per žiemą ištuštintus stiklainius ir prisiminę, kokius gardumynus šeima ir svečiai smagiausiai kirto, labiausiai gyrė, imasi kasmetės derliaus gelbėjimo akcijos – konservavimo. Leidykla „Septyni menai“ šiemet siūlo net ris konservavimo receptų knygas. Tiems, kurie labiausiai mėgsta sūdytas, raugintas ar marinuotas gėrybes, verta pasižvlagyti pirmosios knygos „Konservavimas: rauginimas ir marinavimas“. Tiems, kurie pusryčiams ar vakarienei kepa blynelius su gardžia uogiene, mėgsta kvapnias ir sveikas namines sultis, kompotus, bei kitus saldumynus, skirta trečioji knyga „Konservavimas: smaližių receptai“ . Na, o ši, antroji knyga, skirta tiems, kurie vertina sočius troškinius ir pagardus. Joje siūloma net 153 daržovių ir grybų troškinių, košių bei pagardų receptus, tad išsirinkti tikrai bus iš ko.
Prekinis ženklas: Septyni menai