Gera mėsa visada madinga! Mitybos specialistai dabar atranda tai, ką mėsos mėgėjai visada žinojo: jautiena, ėriena, veršiena ir net kiauliena gali būti ne tik soti, skani, bet ir sveikai paruošta! 60 patiekalų, pagamintų pagal skirtingus receptus iš įvairiausių mėsos rūšių, tiks visiems metų laikams ir visoms progoms. Glaistyta jautiena su svogūnais, veršienos šonkauliukai su medumi ir žaliosiomis citrinomis, džiovintais vaisiais įdaryta mentė, sultinga mentė su keturių prieskonių mišiniu, ėrienos šonkauliukai su parmezano plutele ir net tikra egzotika (paruošti lengviau, nei tikėjotės!) – veršiuko užkrūčio liauka su greipfrutais. Nepamirškite padažų, sultinių koncentratų bei vyno ir kvieskite bičiulius sultingo kepsnio!Pasidaryk pats: viduje – tikslūs receptai, kaip lengvai ir namų sąlygomis pasigaminti įvairių mėsos patiekalų!
Prekinis ženklas: Smaguris