Pasirūpinkime, kad geras kraujas sveikomis kraujagyslėmis organizmui tiektų žaliavas jo sandarai. Stenkimės, kad niekada į organizmą nepatektų klastingų maisto medžiagų, kenkiančių organizmui, ardančių kraujagyslių sieneles, jų vietoje  nusėdančių cholesterino sluoksniu ir užauginančių sklerotinius gumbelius. Netinkančios maisto medžiagos įaugina jungiamuosius audinius, o juose nusėda neorganinės kalkės ir deformuoja užterštas kraujagysles, tuo pat metu gadina kraujo sudėtį, tirština jį ir formuoja trombus.Tos klastingosios maisto medžiagos tai tik cukrus, smulkūs balti miltai, druska ir mėsiškos sriubos. Ar šių medžiagų suteikiami malonumai verti tų nelaimių? Ir, aišku, kraują ir kraujagysles žaloja nutolimas nuo mūsų nacionalinio maisto, kurio pagrindą sudarė laukiniai augalai ir sėtiniai, ropės, ridikai, moliūgai, ir suprantama, tyras vanduo, nes jis reikalingas, kad normaliai veiktų kasa, kadangi dėl kasos disfunkcijos sutrinka mikrocirkuliacija. Atstatydami kasą, atstatome mikrocirkuliaciją. Jei aš neatnaujinčiau kraujagyslių ir kraujo, tai aš niekada nieko nebūčiau išgydžiusi. Bet kad tą padaryčiau, pirmiausia reikia sutvarkyti kasą, kepenis ir inkstus. O savo ruožtu, kad tą būtų galima pasiekti, reikia sutvarkyti skrandį, kad kasa gautų tai, ko jai reikia, bet kad atstatytume skrandį, reikia sutvarkyti žarnyno traktą. Reikalingąją programą vykdyti reikia palaipsniui, etapais. Kaip visa tai padaryti – skaitykite šioje knygoje.Autorė
Prekinis ženklas: Ilzė Jansonė