Šiandien Dzūkijos merginos be grybų tikri nebūtų nuogos… Tačiau nemažai lietuvių vis dar žino grybingiausias vietas ir mielai renka šias miško gėrybes. Grybavimas išliko puikia rudens laisvalaikio tradicija. Grįžus namo su pintine rūpestingai surinktų šviežių grybų, žinoma, norisi ko nors ypatingesnio. ,”Patiekalai iš grybų” jų mėgėjus išmokys ne vieno naujo recepto. Knygoje net septyni skyriai: padažai, sriubos, užkandžiai, salotos, miltiniai valgiai, keptuvėje bei orkaitėje gaminami patiekalai.Mūsų virtuvės virtuozas pabers praktiškų ir saugių patarimų ir grybautojui, ir gaminančiajam. Kaip miško gėrybes valyti, laikyti, paruošti. Rasite vertingos informacijos apie žinomus ir mažiau populiarius konservavimo būdus. Sužinosite, kaip grybus džiovinti, šaldyti, sūdyti, marinuoti, rauginti, pasterizuoti savo sultyse ar laikyti riebaluose…”Patiekalai iš grybų” – tikram grybų mėgėjui. Lietingo oro!
Prekinis ženklas: Ekspress Leidyba