Nenuostabu, kad makaronų patiekalus pamėgęs bene visas pasaulis. Jie nepakeičiami skubant, be to, yra sveiki. Gali būti lengvi ir sotūs. Didžiausi makaronų patiekalų virtuozai- italai, todėl šioje knygoje- daugybė itališkos virtuvės receptų ir gudrybių. Pavyzdžiui, pietiečių patarimų, kaip nepriekaištingai išvirti makaronus. Kaip sakytų italai- al dente. Čia daugybė mišrainių, makaronų su daržovėmis, mėsa, žuvimis ir jūrų gėrybėmis receptų. Be pamėgtų lazanijų galėsite išbandyti ir patiekti mažiau žinomus, bet labai gardžius apkepus. Parinkome ir populiariausių padažų receptų. Tad be parduotuvėse parduodamų galėsite pasigaminti ir gardžių naminių padažų.
Prekinis ženklas: Ekspress Leidyba