„Saldus gyvenimas Paryžiuje“ – lengvą šypseną kelianti, skaniai smagi knyga, įžūlus ir smalsus žvilgsnis į pasigėrėtiną sūrių, šokolado, ir kitų gurmaniškų nuodėmių pasaulį Paryžiuje…Pirmąkart Paryžiuje apsilankęs 1980-aisiais, knygos autorius Davidas Lebovitzas nepaliovė svajoti apie sugrįžimą į la belle France ir labiausiai viliojantį miestą – Paryžių… Du dešimtmečius praleidęs Amerikos konditerijose, parašęs ne vieną kulinarijos knygą, jis išsirengė į naują gyvenimą – gyvenimą vienoje gražiausių ir gurmaniškiausių pasaulio sostinių… Galiausiai, su trimis lagaminais kulinarinių gėrybių jis stovėjo gerokai patrešusiame bute Bastilijos kaimynystėje Paryžiuje.Tada Davidas Lebovitzas pirmąkart iš tikrųjų suvokė, kad Prancūzija – kitas pasaulis: pradedant visuomenine elgsena, biurokratinėmis pinklėmis ir baigiant vyriškos avalynės nešiojimo paslaptimis ar sūrio patiekimo etiketu.Tai istorija apie užgimusią meilę ir supratimą šiam didingam bei slėpiningam miestui.
Prekinis ženklas: Vaga