Sušis – skanus, sveikas ir akį džiuginantis japoniškos virtuvės patiekalas, kurio gerbėjų būrys nuolat auga. Gali atrodyti, kad šio patiekalo gaminimas yra labai suėtingas, tačiau taip nėra. Turėdami šiek tiek žinių, kantrybės ir išradingumo patys namuose nesunkiai pasigaminsite įvairiausių sušių. Šioje knygoje pateikti receptai yra nesudėtingi, bet labai įvairūs. Nesibaiminkite egzotiškų pavadinimų – visų gaminimui reikalingų sudėtinių dalių galima įsigyti Lietuvoje. Šioje gausiai iliustruotoje knygoje rasite:daugiau nei 50 sušių ir kitų japoniškų patiekalų receptų,išsamias ryžių paruošimo bei sušių ritinėlių sukimo instrukcijas,daug naudingų gaminimo pavyzdžių.Sušių pateikimo ir valgymo etiketo taisykles.Nesibaiminkite egzotiškų pavadinimų, visų knygoje minimų produktų galima įsigyti Lietuvoje! Įsitikinkite, kad gaminti sušius lengva ir smagu.
Prekinis ženklas: Obuolys