Pasakiškai malonu praustis muilu iš natūralių komponentų: pieno, šokolado, avižų, medaus, augalinių ir eterinių aliejų, molio. Už šį malonumą esame pasiryžę palikti nemažus pinigus, mažose jaukiose krautuvėlėse pirkdami brangų, gardžiai kvepiantį rankų darbo muilą. Tik nedaugelis žino, kad tokį muilą galima pagaminti savo virtuvėje. Be to, pasigaminti pagal savo skonį ir odos ypatumus, norimos formos ir spalvos, sudėties ir kvapo.Muilo virimo meistrė Vera Kornilova, kruopščiai susisteminusi bei aprašiusi šį itin malonų ir įdomų užsiėmimą, išmokys greitai ir lengvai paruošti daug „putojančių” dovanų sau, savo draugams ir artimiesiems. Taip pat sužinosite:• Kaip praturtinti vaikišką muilą• Kaip derinti kvapniuosius muilų komponentus• Kaip pasirinkti ir naudoti efektingą formą• Kaip paruošti natūralius muilų priedus• Kaip naudoti dažiklius, perlamutrą, blizgučius ir aromatizatorius• Kaip pasigaminti muilą-šveitiklį ar muilą-plaušinę
Prekinis ženklas: Obuolys